måndag 13 augusti 2012

hejsan!

Hej !!

Det var ett tag sen nu ,har varit på semester till åland och fastlandet finland i två veckor. Jätteskönt att komma bort från huset och inte tänka så mycket på vad som ska göras här hemma... men nu är vi tillbaka i verkligheten och karln hamrar förfullt däruppe.
Ska väl börja jobba snart oxå är det tänkt men vilken vecka eller dag vet jag inte ännu. Blandade känslor inför det...ryggen är ju ganska okej men man vet ju aldrig efter en sån vända som det var.
Ska på magnetröntgen på söndag..ja ni läste rätt det är på söndag..och tidigt på morgonen oxå 7 mil bort..men det är bara pallra sig dit och få det överstökat.

Har funderat lite på att ändra bloggens karaktär..eller vad man ska säga..jag tycker inte mig ha så mycket att skriva om gubben mer ..allt flyter på liksom,klart att vissa dagar är jobbiga men så är det ju för alla ,autism eller inte..
Tänkte köra på renoveringstemat helt...vi har ju trots allt en hel del kvar här att göra. Längtar efter när vi ska börja med strandbastun, vi har bastat så mycket i finland så nu vill vi ha en egen riktig vedeldad en.


Det här är på åland när vi bastade och hoppade ner i sjön flera gånger om.


1 kommentar:

K sa...

Härligt att se att ni lever och att ni haft en skön semester. Nu är det bara Tillbaka Till Verkligheten. :0)
Kram