torsdag 18 augusti 2011

IDAG ringde de från tandläkar specialisten och vi ska komma i morrn tidigt på fastande mage! Hua,få se om det blir att de rycker ut tänder på stackaren!!
Är helt jävla slut idag alltså,fick inte sova många blundar i natt,dels är jag psykopat själv för jag inbillar mig en massa skit om råttor och spöken ovs.( För er som inte vet så har vi börjat sova inne i kåken sen två nätter ) och dels så har miniman hållit mig vaken ,han har varit väldigt orolig och haft ont i munnen och varit hungrig så det var bara för mig att kliva upp 5 i morse och fixa i ordning makaroner och korv. ( ni som har barn med speciella behov vet hur det kan vara med maten) kanske låter helt sjukt för vissa att man "går med på" att fixa makaroner och korv vid den tidpunkten men som sagt vi som vet vi vet helt enkelt.

Sen klockan nio kom det en snubbe och hjälpte oss att få ner 3 besvärliga träd så då var man ju tvungen att vara uppe och klädd.

På eftermiddagen vart det så att vi åkte ut och fiska och då höll jag på att avlida ,sitta i en eka från 1800 talets början är ingen höjdare för en maskrygg som mig själv! och en unge som är så övertrött så han håller på att krypa ur båten. Fan skulle vi ut på sjön för??  Jo vi fick ju en fisk men vafasen fick ju jag bara må dåligt,tycker så synd om stackaren som dras upp ur sin värld och bara huggs i huvet med en kniv liksom.nej nån fiskare blir jag aldrig!
Och nu ska jag duscha i en dusch som inte finns! Bra va!

Önska oss lycka till i morrn!  återkommer!

Inga kommentarer: